Eliminați conturile de Client din Google Analytics

google analytics când construim un site și, în special, când migrăm un site, clienții ne oferă adesea acces la Google Analytics.

când migrați un site de la o platformă la alta, este foarte ușor să spargeți adresele URL și să pierdeți mult trafic. Deci, poate fi foarte important să aveți acces la Google Analytics și să monitorizați traficul site-ului.

dar, Google nu ne-a permis niciodată să părăsim un Cont Google Analytics. Am avut acces la site-uri la care am lucrat în 2007!

recent, acest lucru s-a schimbat și acum aveți voie să părăsiți conturi care nu ar trebui să vă blocheze tabloul de bord Google Analytics. Iată cum se face:

eliminați-vă dintr-un Cont Google Analytics

mergeți la https://www.google.com/analytics și conectați-vă.

veți vedea tabloul de bord principal:

media_1406586628719.png

Faceți clic pe „Admin” în bara de instrumente:

media_1406586679195.png
  1. selectați contul pe care doriți să-l părăsiți prin meniul derulant cont.
  2. Faceți clic pe Gestionare utilizator
media_1406586703026.png

Faceți clic pe butonul albastru ” eliminați-mă din acest cont:

media_1406586726533.png

Faceți clic pe OK:

media_1406586744673.png

asta e tot acolo este să-l. Proces complet!

despre autor

Steve este fondatorul OSTraining. Originar din Marea Britanie, acum locuiește în Sarasota, în SUA. Munca lui Steve se întinde pe linia dintre predare și dezvoltare web.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.