Fjern klientkonti fra din Google Analytics

google analyticsnår vi bygger en hjemmeside, og især når vi migrerer en hjemmeside, giver kunderne os ofte adgang til Google Analytics.

når du migrerer et sted fra en platform til en anden, er det virkelig nemt at bryde URL ‘ erne og miste meget trafik. Så det kan brea virkelig vigtigt at have Google Analytics adgang og overvåge stedets trafik.

men Google tillod os aldrig at forlade en Google Analytics-konto. Jeg havde adgang til steder, jeg arbejdede på tilbage i 2007!

for nylig er det ændret, og du har nu lov til at forlade konti, der ikke burde tilstoppe dit Google Analytics-dashboard. Sådan gør du det:

Fjern dig selv fra en Google Analytics-konto

gå over til https://www.google.com/analytics og log ind.

du vil se din vigtigste dashboard:

media_1406586628719.png

Klik på” Admin ” i værktøjslinjen:

media_1406586679195.png
  1. Vælg den konto, du vil forlade, via rullemenuen Konto.
  2. Klik på brugerstyring
media_1406586703026.png

Klik på den blå” Fjern mig selv fra denne konto ” – knap:

media_1406586726533.png

Klik på OK:

media_1406586744673.png

det er alt, hvad der er til det. Processen er færdig!

om forfatteren

Steve er grundlæggeren af OSTraining. Oprindeligt fra Storbritannien bor han nu i Sarasota i USA. Steve ‘ s arbejde strækker sig over grænsen mellem undervisning og internetudvikling.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.